Tim Jansen

Naam: Tim Jansen
Functie: Werkvoorbereider Turnarounds
Woonplaats: Heerlen
Werkzaam bij Orcatech sinds: januari 2019
“In januari 2019 kwam ik in contact met Orcatech. De ambitie, de omgang met de mensen en de arbeidsvoorwaarden spraken mij erg aan. Het vertrouwen dat in mij werd uitgesproken, gaf mij de doorslag om voor Orcatech te kiezen. Tot nu toe heb ik daar nooit spijt van gehad. Orcatech voelt als een grote gezellige familie waar ik mezelf thuisvoel.

Via Orcatech ben ik werkzaam bij Sitech als werkvoorbereider turnarounds. Dat was direct een match en het bevalt van beiden kanten goed. Het leukste aan deze job vind ik de afwisseling tussen het rustige voorbereidende werk gedurende het jaar en de hectiek op het moment dat de turnarounds worden uitgevoerd. Een turnaround vindt gemiddeld twee tot drie keer per jaar plaats variërend van twee tot zes weken. Daar leef ik echt naar toe. Daarnaast houd ik me bezig met het werk voorbereiden, materiaal bestellen en offertes aanvragen.

Ik ben helemaal happy bij Orcatech, dus ik zou het iedereen aanbevelen


Afgelopen jaren heb ik diverse online trainingen gevolgd via het platform GoodHabitz dat door Orcatech ter beschikking gesteld wordt. Ik heb trainingen gevolgd op het gebied van timemanagement, gestructureerd werken en omgaan met stress-situaties. Ik heb het erg naar mijn zin als werkvoorbereider en hierin wil ik mezelf graag blijven ontwikkelen. Ik wil alle facetten van dit vakgebied onder de knie krijgen. Ik oriënteer af en toe richting de functie van constructiemanager, maar dat zijn verre toekomstplannen. We zullen zien wat de toekomst gaat brengen.

Mijn dagelijkse werk vindt plaats op de werkvloer bij Sitech, maar ik heb regelmatig contact met Orcatech. Ieder kwartaal hebben we een meeting met de gehele groep waarbij we iets leuks ondernemen en ik heb regelmatig contact met Emilia Wulms (Recruitment Consultant). Ik sluit ook wel eens aan bij sollicitatiegesprekken voor nieuwe medewerkers om een oordeel te geven betreft de technische kennis of om mijn ervaringen te delen.

Recent heb ik als blijk van waardering een trekhaak gekregen voor achter mijn leaseauto. Deze kon ik goed gebruiken aangezien ik graag met de vouwwagen op vakantie ga. Ik draag Orcatech regelmatig aan als werkgever bij andere werkvoorbereiders en engineers, maar veel vinden het spannend om een overstap te maken. Ik ben hier helemaal happy, dus ik zou het iedereen aanbevelen. Mijn ervaringen zijn prettig, ze geven mij altijd vertrouwen, leuke opdrachtgevers en goede arbeidsvoorwaarden. Wat wil je nog meer?”

Lijkt het jou ook leuk om als werkvoorbereider bij Orcatech aan de slag te gaan? Bekijk dan snel deze pagina! 

wie zijn onze smart tech engineers?

It starts with human intelligence

Orcatech engineers zijn intelligent, gedreven door ambitie en altijd hongerig naar meer. Daarnaast opereren ze het best in communities. Alleen zijn ze slim, maar samen zijn ze briljant.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Make some noise

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om samen te gaan werken? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, maar stel ze direct.