Werken in de industriële automatisering bij Orcatech

Together we're brilliant

Als je bij Orcatech gaat werken in de industriële automatisering kun je uitgaan van uitstekende arbeidsvoorwaarden die je van ons zult krijgen als je gaat werken in de industriële automatisering. Daarnaast vinden wij het niet alleen belangrijk, maar zien wij het echt als onze hoofdtaak om voor jou de passende opdrachtgever te vinden. Werken is leuk, maar niks is leuker dan werken in de industriële automatisering bij Orcatech voor een opdrachtgever waar jij elke dag weer energie van krijgt om voor te werken. Wanneer er een match is tussen jou en de opdrachtgevers zullen wij ons gaan focussen op jouw carrière. Uiteraard blijf jij altijd de baas over jouw carrière, maar wij zouden je graag helpen het uiterste te halen uit jouw carrière. Terwijl jij werkt in de industriële automatisering staan wij als team voor jou klaar om te blijven werken aan jouw ontwikkeling. Maar het houdt niet op bij iemand om mee te sparren, we zullen je ook steunen met het zoeken naar de juiste cursussen en opleidingen die jij nodig hebt om jouw doel te bereiken!  
Het sollicitatiegesprek: de do's en don'ts
07 juni 2021 Het sollicitatiegesprek: de do's en don'ts
Orcatech hanteert persoonlijke sollicitatierondes met focus op klik en technische vragen

Lead the next wave of engineering!

Klaar om met jouw kennis, intelligentie en aanpassingsvermogen elke tech uitdaging naar het hoogste niveau te tillen? Bekijk hieronder al onze industriële automatisering vacatures:

Sollicitatieproces voor een industriële automatisering vacature

It starts with human intelligence

Het sollicitatieproces dat voorafgaat aan het vervullen van een industriële automatisering vacature leggen wij graag aan jou uit. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan en weet jij precies welke stappen je moet doorgaan tijdens het solliciteren op een industriële automatisering vacature. Hieronder leggen wij per stap uit wat wij van jou verwachten en wat jij van ons kan verwachten.
Stap 1 - Ready to make waves Stap 1 - Ready to make waves

De eerste stap in het sollicitatieproces is jouw aanmelding. Je vindt bij elke industriële automatisering vacature een online formulier die je kunt invullen om je aan te melden. Op dit formulier verwachten wij een aantal dingen van jou: Je naam, e-mailadres, telefoonnummer en CV. Bekijk voordat je het opstuurt of je deze informatie volledig en correct hebt ingevuld. Op basis van deze informatie zullen wij het screeningsproces starten.

Stap 2 - Let’s get in touch Stap 2 - Let’s get in touch

We zien in jou potentie voor het vervullen van de industriële automatisering vacature. Je zal een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek ontvangen. In dit gesprek is het doel om elkaar beter te leren kennen. We horen dus graag meer over jou in dit gesprek, maar willen ook graag dat jij oordeelt over ons als werkgever. Wij moeten namelijk ook passen bij jou!

Stap 3 - First date  Stap 3 - First date

Tijdens dit eerste gesprek willen we vooral graag meer weten over jouw ambities en werkervaring. We nemen tijdens het gesprek ook de industriële automatisering vacature met jou door. Daarnaast zullen wij tijdens dit gesprek ook meer vertellen over de kansen binnen Orcatech voor jou en hoe wij jou kunnen ondersteunen om jouw carrière te boosten naar het niveau waar jij over droomt!

Stap 4 - Assessment! Stap 4 - Assessment!

Door middel van deze assessment testen wij graag of jij bij Orcatech past. Uiteraard is het belangrijk dat de industriële automatisering vacature bij jou past, maar dat wij bij jou passen is in onze ogen net zo belangrijk. Daarom zullen wij jou een link sturen voor een persoonlijkheidstest. Geen zorgen, er is geen goed of fout. Neem lekker plaats op de bank en voltooi deze rustig in je eigen tijd. De uitslag zal uitwijzen of jouw en ons DNA bij elkaar passen.

Stap 5 - Let’s meet again Stap 5 - Let’s meet again

Volgens het assessment past jouw DNA bij dat van ons! Nu zouden we graag nog één keer met je in gesprek gaan. In dit vervolggesprek willen we graag nog jouw wensen, ambities en nog eenmaal de industriële automatisering vacature met je doorlopen.

Stap 6 - Join the next wave of engineering? Stap 6 - Join the next wave of engineering?

Nu wij weten dat we bij elkaar passen willen wij jou graag nogmaals de kans bieden om rustig te bepalen of deze industriële automatisering vacature en Orcatech écht bij jou passen en dus de beste keuze voor jou is. Ben jij hiervan overtuigd? Dat is goed om te horen, wij zullen je dan met plezier ons arbeidsvoorwaardelijk voorstel sturen!

Stap 7 - Let’s make some waves! Stap 7 - Let’s make some waves!

Je werkt nu bij Orcatech! Gaaf om je bij ons team te mogen hebben. Je zal nu via Orcatech een  industriële automatisering vacature gaan vervullen bij een van onze opdrachtgevers. Dit betekent zeker nog niet het einde van ons contact. Dit is pas het begin, want wij zijn vanaf nu collega’s en wij zullen jou ondersteunen om het uiterste uit jouw carrière te halen. Daarnaast zullen wij jou periodiek bellen en uitnodigen voor een kop koffie om te evalueren of alles naar wens is.

Productie jobs bij jou in de buurt

Production makes the world go round

In veel regio’s van Nederland zijn er productie jobs te vinden. Onze opdrachtgevers zitten dan ook in veel verschillende regio’s in Nederland. Een productie job bij jou in de buurt vinden? Die kans is dus vrij groot bij Orcatech! Limburg, Noord-Brabant en Nijmegen zijn de regio’s waar wij het grootste aanbod in productie jobs hebben bij verschillende opdrachtgevers. Ben jij nieuwsgierig geraakt naar de productie jobs van Orcatech? Solliciteer dan nu snel op een, of meerdere, van de bovenstaande productie jobs! 
Pak je kans bij Orcatech

Hungry for more?

Binnen de industriële automatisering is er een breed aanbod van verschillende industriële automatisering banen. Een aantal van de industriële automatisering banen bij Orcatech zijn: industrial automation engineer, project engineer en software engineer industriële automatisering.
Verschillende soorten industriële automatisering banen
De industriële automatisering banen bij Orcatech zijn in te delen in drie niveaus: junior, medior en senior. Deze niveaus zijn op basis van ervaring die je hebt binnen jouw functie. Daarbij vind je bij Orcatech ook industriële automatisering banen voor verschillende niveaus van opleiding. Zo hebben wij banen voor mensen van HBO-niveau tot WO-niveau in de industriële automatisering. Kansen genoeg dus bij Orcatech, die wil je toch niet missen? Dat dachten wij nou ook! Bekijk snel alle openstaande industriële automatisering vacatures en solliciteer direct op een of meerdere van onze industriële automatisering banen!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Make some noise

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om samen te gaan werken? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, maar stel ze direct.

Orcatech branches

Embrace a large wave of impact

Ben jij graag de hele dag bezig met software of ligt jouw interesse meer bij het automatiseren van processen? Daarnaast hebben we ook uitdagende vacatures in maintenance en productie. Kies hieronder de branche die bij jou past!