Werken in de maintenance bij Orcatech

Together we're brilliant

Wanneer je gaat werken in de maintenance bij Orcatech kun je ervan uitgaan dat wij jou zowel zekerheid als uitstekende arbeidsvoorwaarden zullen bieden. Daarnaast zullen we niet rusten totdat we de opdrachtgever hebben gevonden waarvoor jij wil gaan werken in de maintenance. Wanneer wij deze gevonden hebben en jij werkzaam bent bij de opdrachtgever zullen wij jouw ontwikkeling volledig centraal zetten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij volledig de controle houdt over je eigen carrière wanneer je gaat werken in de maintenance voor Orcatech. Daarom zal jij ook je eigen contactpersonen toegewezen krijgen waar je zoveel contact mee kunt hebben als je wil. Wanneer jij je verder wil ontwikkelen, zullen wij achter je staan en je ondersteunen met het zoeken van de juiste opleidingen en cursussen.
Het sollicitatiegesprek: de do's en don'ts
07 juni 2021 Het sollicitatiegesprek: de do's en don'ts
Orcatech hanteert persoonlijke sollicitatierondes met focus op klik en technische vragen

Sollicitatieproces voor een maintenance vacature

It starts with human intelligence

Wanneer je een maintenance vacature gaat vervullen voor Orcatech gaat hier een sollicitatieproces aan vooraf. Wij leggen je graag uit hoe dit proces verloopt zodat jij weet wat je kunt gaan verwachten als je gaat solliciteren op een of meerdere van onze maintenance vacatures.
Stap 1 - Ready to make waves Stap 1 - Ready to make waves
Het solliciteren op een maintenance vacature begint uiteraard bij jouw aanmelding. Je kunt dit doen door online het formulier in te vullen. Wanneer je dit doet kijk dan voordat je het opstuurt of je alle informatie hebt ingevuld. Wij verwachten van jou je naam, e-mailadres, telefoonnummer en CV. Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, start het screeningsproces. Dit betekent dat we kijken naar alles wat je ingestuurd hebt tijdens je sollicitatie.
Stap 2 - Let’s get in touch Stap 2 - Let’s get in touch
Wanneer jij uitgekozen bent voor de maintenance vacature zullen wij contact opnemen en nodigen wij jou uit voor een gesprek bij ons. Dit eerste gesprek is om kennis met elkaar te maken. Hierbij komen wij graag meer te weten over jouw motivatie, persoonlijkheid en ervaring. We vinden het hierbij ook belangrijk dat jij dit gesprek ook gebruikt om te oordelen over ons als werkgever en of wij bij jou passen.
Stap 3 - First date  Stap 3 - First date
We zijn erg benieuwd naar je ambities en werkervaring. Ook willen we je graag wat meer vertellen over de maintenance vacature, de kansen binnen Orcatech en zullen we kijken naar hoe we jou kunnen ondersteunen in ontwikkelingsmogelijkheden.
Stap 4 - Assessment! Stap 4 - Assessment!
We vinden het niet alleen belangrijk dat de maintenance vacature goed bij je past, maar we vinden het ook belangrijk dat je bij Orcatech past. Daarom ontvang je van ons een link voor een persoonlijkheidstest die je thuis op je gemak mag maken. Hiermee bekijken we of je past bij het DNA van Orcatech.
Stap 5 - Let’s meet again Stap 5 - Let’s meet again
Wij willen graag nog één keer met je praten over jouw wensen, ambities en de maintenance vacature en daarom nodigen we jou uit voor een vervolggesprek.
Stap 6 - Join the next wave of engineering? Stap 6 - Join the next wave of engineering?
Het is onze duidelijk geworden dat jij goed bij Orcatech past! Natuurlijk geven wij jou ook de ruimte om te bepalen of de maintenance vacature voor jou de juiste keuze is. Jij én wij enthousiast? Dan ontvang je van ons een arbeidsvoorwaardelijk voorstel.
Stap 7 - Let’s make some waves! Stap 7 - Let’s make some waves!

Welkom bij Orcatech. Nu ga je de maintenance vacature vervullen bij een van onze opdrachtgevers. Echter, zullen wij ervoor zorgen dat we je niet uit het oog verliezen. We blijven je continu ondersteunen tijdens je carrière om er zoveel mogelijk uit te halen. Wij zullen je ook regelmatig bellen om met jou te evalueren hoe het gaat.

Maintenance jobs bij jou in de buurt

Maintenance makes the world go round

Maintenance jobs zijn te vinden in veel regio’s in Nederland. Dankzij onze ervaring binnen de wereld van techniek hebben wij opdrachtgevers in veel verschillende regio’s in Nederland. Hierdoor is de kans groot dat jij een maintenance job zal vinden bij jou in de buurt. De meeste maintenance jobs bij Orcatech zijn te vinden in de regio’s Limburg, Noord-Brabant en in de regio rondom Nijmegen. Zo hebben wij veel verschillende opdrachtgevers in de proces- en maakindustrie. Zou jij graag willen werken bij Orcatech? Bekijk dan snel onze maintenance vacatures hierboven en solliciteer op de maintenance jobs die bij jou passen!
Pak je kans bij Orcatech

Hungry for more?

Bij Orcatech kun je veel verschillende soorten maintenance banen vinden. Zo kun je denken aan een maintenance baan als maintenance engineer, maintenance manager, maintenance coördinator, maintenance planner, maintenance supervisor en meer.
Verschillende soorten maintenance banen

Deze verschillende soorten maintenance banen zijn beschikbaar op verschillende niveaus van ervaring en opleiding. De wereld van maintenance is namelijk erg breed, van uitvoerende maintenance banen tot de banen waar je op hoog niveau verantwoordelijk kunt zijn voor volledige processen of systemen. Hierdoor zijn er banen van MBO 4-niveau tot en met WO-niveau.

Onafhankelijk van je opleiding zal je door de jaren heen groeien in ervaring en kennis. Deze ervaring en kennis delen wij in op basis van junior, medior of senior. Zoals je ziet zijn er een hoop verschillende soorten maintenance banen in verschillende branches. Bekijk hierboven alle beschikbare maintenance vacatures bij Orcatech en solliciteer op een (of meerdere) van onze maintenance banen!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Make some noise

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om samen te gaan werken? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, maar stel ze direct.

Orcatech branches

Embrace a large wave of impact

Ben jij graag de hele dag bezig met software of ligt jouw interesse meer bij het automatiseren van processen? Daarnaast hebben we ook uitdagende vacatures in maintenance en productie. Kies hieronder de branche die bij jou past!