Wim ten Haaf

Naam: Wim ten Haaf
Functie: Maintenance Coördinator
Woonplaats: Made
Werkzaam bij Orcatech sinds: 1 september 2023

Zou jij jezelf eens kort willen voorstellen?
“Natuurlijk, mijn naam is Wim ten Haaf en ik woon in Made. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, waarvan er een nog thuis woont. Mijn kennismaking met Orcatech begon eigenlijk bij mijn vorige werkgever. Ik werkte toen samen met Techsharks (behoort tot hetzelfde moederbedrijf als Orcatech). Zij hielpen ons met de invulling van mijn teams en ontzorgden ons enorm. Het contact met hen was altijd erg prettig en via Techsharks hoorde ik meer over Orcatech die zich richten op engineering. Het was altijd al mijn droom om bij RWE aan de slag te gaan, dus ging ik het gesprek aan met Orcatech. Zij hebben dit voor mij kunnen verwezenlijken waar ik enorm blij mee ben. Ik ben echt onder de indruk van de omvang van mijn werkplek, die zo'n 25 keer groter is dan mijn vorige team. Daarnaast vind ik het erg leuk dat jullie als Orcatech vandaag langskomen, zodat jullie ook een goed inzicht krijgen in RWE.”

Dat klinkt indrukwekkend. Hoe heb je de eerste maanden bij Orcatech ervaren?
“Heel erg goed. Jullie steken veel energie in begeleiding en dat waardeer ik enorm. Natuurlijk heb ik mijn eigen ervaringen opgedaan, maar als ik vragen had, werden ze direct beantwoord. Jullie zijn ook goed bereikbaar, zowel telefonisch als via WhatsApp of e-mail, wat voor mij prettig werkt.”

Kun je wat meer vertellen over je rol binnen RWE als Maintenance Coördinator?
“Zeker. Het is een rol die me erg goed bevalt. Het contact met iedereen verloopt soepel, zowel intern met collega's als extern met bedrijven. Wat ik ook zeer waardeer is dat ik veel inbreng heb bij buitenbedrijven. Het onderhouden van contacten en daardoor doelen bereiken, zowel intern als extern, gaat goed. Ik heb mijn bijdrage mogen leveren aan bepaalde projecten en dat verliep ook heel positief.”

Wat vind je belangrijk in een werkgever, specifiek bij Orcatech?
“Vertrouwen en goede communicatie zijn voor mij essentieel. In het begin kreeg ik meteen de vrije hand en dat werkte heel goed. Het verschil wordt gemaakt en vooruitgang wordt geboekt wanneer we vertrouwen hebben in elkaar en gezamenlijk problemen aanpakken.”

Tot slot, wat zou je toekomstige collega’s bij Orcatech willen meegeven?
“Aan mijn toekomstige collega's, de Orca's, zou ik willen meegeven dat het geen sprong in het diepe is. Je wordt goed begeleid waardoor je altijd weer boven komt drijven.”

Bedankt Wim voor het delen van je ervaringen en inzichten. Het was waardevol om meer te weten te komen over je achtergrond en je rol bij RWE. We wensen je veel succes in de toekomst.


wie zijn onze smart tech engineers?

It starts with human intelligence

Orcatech engineers zijn intelligent, gedreven door ambitie en altijd hongerig naar meer. Daarnaast opereren ze het best in communities. Alleen zijn ze slim, maar samen zijn ze briljant.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Make some noise

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om samen te gaan werken? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, maar stel ze direct.