Salaris software engineer: wat verdien je gemiddeld bij Orcatech?

Als je als software engineer aan de slag wilt gaan, wil je natuurlijk weten wat je gemiddeld gaat verdienen. Het salaris van software engineers loopt erg uiteen.

Een beginnende engineer verdient vanzelfsprekend minder dan een medior software engineer of een zeer ervaren software engineer. Het salaris bij Orcatech ligt tussen de €3.060 en €6.090 bruto per maand, afhankelijk van je niveau en ervaring. Het gemiddelde salaris bij ons is dus €4.575 bruto per maand.

Direct benieuwd naar onze vacatures als software engineer? Neem hier een kijkje. 

Wat verdient een software engineer op basis van niveau en ervaring?

Als software engineer hangt het salaris dat je verdient voor een groot deel afhankelijk van jouw ervaring als software developer. Bij Orcatech hebben we altijd een uitdaging voor jou, van junior tot de meest ervaren senior software engineer. Bij ons ga je het volgende verdienen zodra je bij ons van start gaat:
  • Salaris junior software engineer: €3.060,56 - €3.549,10
  • Salaris medior software engineer: €3.549,11 - €4.706,97
  • Salaris senior software engineer:  €4.706,97 - €6.092,52

Onze Smart Tech Engineers verdienen meer dan de gemiddelde software engineers, omdat wij geloven dat jij pas het beste uit jezelf haalt als wij goed voor jou zorgen. Als software engineer krijg je bij ons volop de kans om jezelf te ontwikkelen.

Wat doet een software engineer bij Orcatech?

Een software engineer ontwerpt, ontwikkelt, schrijft, implementeert, test en verbetert software voor bedrijven. Je werkt als software engineer samen met de klant om de wensen, problemen of vragen in kaart te brengen en hierop te handelen. Je werkzaamheden bij Orcatech zijn onder andere:
  • Plannen van werkzaamheden rondom software
  • Ontwikkelen, schrijven (zoals in Java), testen, implementeren, verbeteren en onderhouden van software
  • Procedures ontwikkelen voor het implementeren van software
  • Voor eindgebruikers begeleidende documentatie schrijven over de software
  • Opstellen en analyseren van de eisen waarvan de software moet voldoen
  • Ontwikkelen van software

Bekijk onze vacatures als software engineer

Welke opleiding heb je nodig om software engineer te worden?

Om aan de slag te gaan in software ontwikkeling is een opleiding op hbo niveau vereist. Om software engineer of software ontwikkelaar te worden, heb je een diploma voor de HBO opleiding software engineering nodig.

Waarom werken als software engineer bij Orcatech?

Als je jouw carrière als software engineer een kickstart wil geven of op zoek bent naar een nieuwe software engineering uitdaging, dan hebben wij de baan voor jou. Wij beschikken over een sterk netwerk van gerenommeerde opdrachtgevers waar jij aan de slag kunt.

Goed salaris

Als software engineer ligt je salaris natuurlijk voor een deel aan je niveau en ervaring. Maar welk niveau je ook hebt, wij vinden dat er een goed salaris tegenover moet staan, inclusief een bonusregeling. Bij ons verdien je dus meer dan een marktconform salaris.

Top secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij zorgen goed voor onze software engineers en andere specialisten. Naast een goed salaris krijg je bij ons dan ook een leaseauto, pensioen, een bedrijfsfitnessplan en vele leuke teamuitjes en feestjes.

Minimaal een jaarcontract

Wij willen software engineers voor de lange termijn aan ons binden. Zo zorgen we er samen voor dat jouw carrière in de lift komt en blijft. Daarom krijg je minimaal een jaarcontract van ons met uitzicht op een vast contract. Daarmee geven we je de zekerheid die jij verdient.

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Als software engineer werk je bij ons niet alleen aan projecten voor onze opdrachtgevers, maar ook volop aan je eigen vaardigheden. Wij vinden het belangrijk dat jij het uiterste uit je loopbaan haalt. Jij blijft in controle over je eigen carrière, wij geven je daarbij een steuntje in de rug. Dat doen we door je constant ontwikkelmogelijkheden aan te bieden.

Kom bij Orcatech werken als software engineer

In de huidige markt zijn goede software engineers schaars. Wil jij een belangrijke rol spelen in de industriële automatisering door jouw talent in te zetten?

Onze gerenommeerde opdrachtgevers hebben altijd een software engineer nodig die hen kan ondersteunen in het ontwikkelen van software en het oplossen van problemen. Bij ons groei je van junior software engineer door tot lead engineer in de IT sector.


Veelgestelde vragen over het salaris als software engineer

Hoeveel ervaring heb ik nodig om als software engineer te beginnen?

Om te beginnen als software engineer is geen specifieke hoeveelheid werkervaring vereist; zelfs pas afgestudeerden kunnen starten, vooral bij Orcatech. De sleutel is het hebben van een solide basis in softwareontwikkeling, door een relevante opleiding zoals een HBO in software engineering en door praktische ervaring als software engineer.

Hoe wordt mijn salaris als software engineer bij Orcatech bepaald?

Je salaris als software engineer bij Orcatech hangt af van je ervaringsniveau en specialisatie. We bieden een competitief salaris dat varieert van €3.060,56 voor een junior software engineer tot €6.092,52 voor een senior software engineer. Je exacte salaris binnen deze bandbreedtes wordt bepaald door je specifieke ervaring, vaardigheden en de complexiteit van de projecten waaraan je werkt.

Welke secundaire arbeidsvoorwaarden biedt Orcatech?

Naast een competitief salaris, biedt Orcatech software engineers uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, pensioen, een bedrijfsfitnessplan, en diverse teamuitjes en feestjes. We geloven dat het zorgen voor onze werknemers hun tevredenheid en prestaties verhoogt.

Biedt Orcatech ontwikkelingsmogelijkheden?

Ja, Orcatech is toegewijd aan de professionele ontwikkeling van jou als software engineer. We bieden een persoonlijk ontwikkelingsplan, waardoor je de kans krijgt om aan je vaardigheden te werken en door te groeien. We ondersteunen zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden om je carrière verder te ontwikkelen. Benieuwd naar de mogelijkheden van een carrière bij Orcatech? Bekijk onze vacatures.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Make some noise

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om samen te gaan werken? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, maar stel ze direct.