Werken in de software bij Orcatech

Together we're brilliant

Als je op zoek bent naar zekerheid en uitstekende arbeidsvoorwaarden dan ben je op de juiste plek als je gaat werken in de software bij Orcatech. Om de beste werkgever in de techniek zijn, is het onze taak om de goede match tussen jou en een opdrachtgever te vinden. Een opdrachtgever waar jij graag voor wilt werken in de software. Het moet niet zomaar een job zijn, maar echt een plek waar jij elke dag de energie krijgt om het uiterste uit jezelf te halen. Daarnaast willen wij bij Orcatech graag dat jij je blijft ontwikkelen als je bij ons komt werken in de software. Daarom zullen wij ons gaan focussen op jouw ontwikkeling vanaf het eerste moment dat je bij ons in dienst bent. Wanneer jij gaat werken in de software is dit namelijk erg belangrijk. Niet alleen omdat je op de hoogte moet blijven van de nieuwste ontwikkelingen, maar ook omdat we willen dat jij jouw ambities en doelen kunt najagen. Jij blijft volledig de controle houden over jouw carrière, maar daarnaast krijg je professionele ondersteuning voor je ontwikkeling vanuit Orcatech. Ons team zal zolang jij werkt in de software bij Orcatech voor jou klaarstaan om je te ondersteunen in zaken als het zoeken naar de juiste cursussen en opleidingen.  
Het sollicitatiegesprek: de do's en don'ts
07 juni 2021 Het sollicitatiegesprek: de do's en don'ts
Orcatech hanteert persoonlijke sollicitatierondes met focus op klik en technische vragen

Sollicitatieproces voor een software vacature

It starts with human intelligence

Wanneer je gaat solliciteren op een software vacature bij Orcatech zal je in ons sollicitatieproces terechtkomen. Dit proces bestaat in totaal uit 7 stappen. Om jou duidelijkheid te geven wat we van jou verwachten wanneer je gaat solliciteren op een software vacature hebben we de 7 stappen hieronder beschreven. Hier kun je lezen wat wij van jou verwachten, maar ook wat jij van ons kunt verwachten.
Stap 1 - Ready to make waves Stap 1 - Ready to make waves

Het sollicitatieproces begint allemaal met jouw aanmelding op een software vacature. Dit kun je doen door het formulier op de pagina in te vullen. Wel even belangrijk, zorg ervoor dat je alle juiste informatie hebt ingevuld. Welke informatie verwachten wij van jou? Je naam, e-mailadres, telefoonnummer en CV. Kijk nog even goed of je dit allemaal hebt ingevuld wanneer je het formulier gaat verzenden. Wanneer wij deze hebben ontvangen zullen wij het screeningsproces starten.

Stap 2 - Let’s get in touch Stap 2 - Let’s get in touch

Je bent door de eerste stap heen en wij hebben interesse in jou! We willen graag verder kijken of jij de juiste persoon bent voor onze software vacature bij Orcatech. Hiervoor zullen wij jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen. Dit gesprek gaat niet alleen over jou, maar is ook direct een goed eerste moment voor jou om te kijken of jij je thuisvoelt bij ons. We willen graag dat we van beide kanten voelen dat de match klopt!

Stap 3 - First date  Stap 3 - First date

Het is tijd voor onze eerste kennismaking! Jouw ambities en werkervaring zullen worden besproken tijdens dit gesprek. De software vacature zullen wij nogmaals met jou doornemen. Als wij meer weten over jouw ambities en werkervaring vertellen wij graag nog wat meer over onszelf. We zullen dan uitleggen hoe wij als Orcatech jou kunnen ondersteunen om jouw carrière een boost te geven!

Stap 4 - Assessment! Stap 4 - Assessment!

Zit Orcatech in jouw DNA? Dit gaan we testen met een assessment. Naast dat de software vacature bij jou moet passen, willen we ook zeker weten dat jij bij ons DNA past. Om dit te testen zullen wij jou een link met een persoonlijkheidstest sturen. Je kunt deze test rustig in je eigen tijd doen in je eigen omgeving. Je hoeft hiervoor dus niet naar een van onze kantoren te komen. Wanneer jij dit assessment hebt gemaakt, weten we direct of jouw DNA bij die van ons past!

Stap 5 - Let’s meet again Stap 5 - Let’s meet again

Ons DNA is ook al een match, dat ziet er goed uit! Nu we weten dat we bij elkaar passen en elkaar al hebben leren kennen, willen we graag nog eenmaal met jou aan tafel zitten. We bespreken nog een keer jouw wensen, ambities en we zullen nogmaals de software vacature doorlopen.

Stap 6 - Join the next wave of engineering? Stap 6 - Join the next wave of engineering?

Het is voor ons duidelijk dat we jou graag in ons team willen hebben, maar we willen ook dat jij volledig achter jouw keuze staat. Deze stap is dus voor jou. We willen jou nog eenmaal de kans bieden om nog eens goed en rustig na te denken over de software vacature en ons als werkgever. Wanneer jij 100% overtuigd bent dat dit de kans is die jij niet kan missen horen wij dit graag! We bespreken dan graag ons arbeidsvoorwaardelijke voorstel met jou.

Stap 7 - Let’s make some waves! Stap 7 - Let’s make some waves!

We werken nu samen, wat gaaf! Je hoort nu officieel tot het team van Orcatech. Maar je maakt niet alleen ons blij, maar ook de opdrachtgever waar jij aan de slag zal gaan om de software vacature met al jouw kennis in te gaan vullen. We wensen je heel veel succes bij je nieuwe uitdaging, maar zullen je zeker niet uit het oog verliezen. Ons team zal jou regelmatig spreken om te evalueren hoe het met jou gaat en om te kijken of je jezelf nog voldoende kan uitdagen.

Automatisering jobs bij jou in de buurt

Software makes the world go round

Ben jij op zoek naar software jobs bij jou in de buurt? Bekijk dan eens het ruime aanbod van Orcatech! Onze ervaring in de techniek heeft ervoor gezorgd dat wij in veel regio’s gave opdrachtgevers hebben zitten. Woon jij in de regio Limburg, Noord-Brabant of in de regio rondom Nijmegen? Dan is de kans erg groot dat jij een software job in de buurt kunt vinden! Benieuwd of de software job waar jij van droomt ertussen zit? Bekijk dan snel ons aanbod en solliciteer direct op een, of meerdere, van onze openstaande software vacatures! 
Pak je kans bij Orcatech

Hungry for more?

De wereld van software banen zit vol met verschillende soorten posities. Zo kun je bij Orcatech denken aan software banen als: werkvoorbereider tot maintenance engineer en leidinggevende functies.
Al deze verschillende software banen zijn bij Orcatech te verdelen in drie niveaus van ervaring: junior, medior en senior. Deze niveaus zijn gebaseerd op jouw kennis en ervaring die je opgedaan hebt tijdens het werken in de software. Wanneer je net klaar bent met je opleiding zul je ook zien dat er bij Orcatech software banen zijn van MBO4-niveau tot en met WO-niveau. Dus ongeacht je ervaring of opleidingsniveau is er een kans voor jou bij Orcatech. Die pak jij toch? Dat kan niet anders! Bekijk snel onze software vacatures en solliciteer op een, of meerdere, van onze software banen! 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Make some noise

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om samen te gaan werken? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, maar stel ze direct.

Orcatech branches

Embrace a large wave of impact

Ben jij graag de hele dag bezig met software of ligt jouw interesse meer bij het automatiseren van processen? Daarnaast hebben we ook uitdagende vacatures in maintenance en productie. Kies hieronder de branche die bij jou past!